A youtube.com weboldalon a Vintage Mood Kft. (továbbiakban: Társaság) tulajdona és üzemeltetése alatt álló ’Vintage Beauty’ elnevezésű csatornán található teljes tartalom és az ott közzétételre kerülő minden audio-, videó- és fényképfelvétel, illetve egyéb anyag a Vintage Mood Kft. szellemi tulajdonát képezi.
A ’Vintage Beauty’ elnevezésű youtube csatorna látogatóinak kizárólag a megtekintésre korlátozott, nem kizárólagos, át nem ruházható, nem engedményezhető felhasználási jogot engedünk a jelen youtube csatornán elérhető tartalom vonatkozásában.
A szellemi alkotásokat és műveket a világ minden részén szerzői jogi jogszabályok – Magyarországon az 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései – továbbá egyezmények is védik. A jelen youtube csatornán található minden tartalom vonatkozásában, minden ilyen jog tekintetében a Vintage Mood Kft. jogfenntartással él.
A youtube csatorna felhasználói kötelesek a jelen youtube csatornán megjelenő mindennemű tartalom vonatkozásában fennálló szerzői minőségünket (vagy a megnevezett közreműködőkét) elismerni. Szigorúan tilos a Társaság nevét és védjegyeit előzetes hozzájárulás nélkül bármely módon felhasználni, továbbá tilos a jelen youtube csatorna tartalmát bármely módon nyilvánosságra hozni, újra előállítani, esetleges kereskedelmi célra felhasználni, így a Társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül másolni, megosztani, módosítani, illetőleg felhasználni. A tilalom kiterjed mind a részleges, mind a teljes egészében történő felhasználásra egyaránt. A Társaság által kezelt youtube csatornánk közzétett tartalmak minden engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, büntetőjogi, továbbá polgári jogi következményeket vonhat maga után.