Vásárlási feltételek

A vásárlók köre

A webshopból bárki a szükséges adatait megadva, regisztráció nélkül vásárolhat.

Rendelés menete

Rendelni az internetes áruházon keresztül: https://vintagebeauty.hu/ lehet.

A Vásárló rendelésével elfogadja a Vintage Beauty ajánlatát.

Árak

Az árak forintban vannak megadva és az áfát tartalmazzák. Magyarország területén házhozszállítás igénylése esetén az áru fizetendő értékéhez hozzáadódik az 1.300 Ft-os kiszállítási költség (GLS futárszolgálattal), 30.000 Ft vásárlás felett ingyenes a szállítás. A termékek Simple Pay-jel, PayPal-lal vagy utánvétes fizetéssel rendelhetők meg, utánvétes fizetés esetén az utánvét költsége +200 Ft. 

Kedvezmények

A webshopból bárki a szükséges adatait megadva, regisztráció nélkül, teljes áron vásárolhat. Törzsvásárlóként regisztráló vendégeink belépést követően termékeinkből átlagosan 5% kedvezményt kapnak. Szakmabeliként regisztrált felhasználóink számára  20% kedvezményt és mások számára nem elérhető termékeket kínálunk.

Donáció

Fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, ezért a Vintage Beauty minden értékesített termék nettó árának 1%-át a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványnak ajánlja fel, valamint a 2021-es évben megjelenő új termékek webshopos vásárlása esetén a nettó bevétel egy adott százalékát a Bethesda Gyermekkórháznak ajándékozzuk.

Termékek kiszállítása

Az áruk kiszállítása a megrendelést követő 3-5 munkanapon belül történik, a termékeket Magyarország területén belül és kívül is kiszállítjuk. 

A megrendelések teljesítése hosszabb időt is igénybe vehet a cégtől független okok miatt. Az árváltoztatás, illetve a termékek hatóanyagainak beszerzési forrásai miatti különbségéből adódó minimális, hatásmechanizmusát nem befolyásoló változtatások jogát fenntartjuk. Az árakat a megrendelés pillanatában a webshop felületén kommunikált, a visszaigazoló e-mailben feltüntetett áron garantáljuk.

Az áruk visszaküldése, a szerződéstől való elállás joga

A 45/2014 törvénynek megfelelően biztosítjuk a szerződéstől való elállás jogát és egyben a megrendelt áruk külön indoklás nélküli visszavételét. A szerződéstől a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül lehet elállni. A 14 napos elállási határidő betartásához elegendő, ha a megrendelő, annak lejárata előtt e-mailben jelzi az elállási szándékát, majd ezt követően a termékeket az alábbi módok valamelyikén visszajuttatja. Az árut személyesen vagy normál belföldi csomagként, saját költségén, (utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni) juttassa vissza a Vintage Mood Kft. címére (Budapest 1031, Nánási út 40/A.) A szettként árult termékeket együtt kérjük visszaküldeni. A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, kivéve az általánosan elvárható, szükséges használati minimumot (1-2 napos használatnak megfelelő mennyiségű fogyás). A kifogásolt termékek beérkezését követően, a termékek ellenértékét postai úton, vagy kérésre, banki átutalással térítjük vissza. Amennyiben a termék a megrendeléstől számított 30 napon belül nem érkezik meg, a megrendelőnek joga van a vásárlástól elállni, az esetlegesen megfizetett vételárat maradéktalanul visszakapni.

Garancia (reklamáció)

A Vintage Mood Kft. felelősséget vállal arra, hogy a termékek az engedélyezett receptúra szerint készülnek, a felhasznált anyagok az előírásoknak megfelelően bevizsgáltak, kifogástalan tisztaságúak, a krémek keverése megfelel a mindenkori előírásoknak. A termékek mind a gyártás, mind a csomagolás terén az elvárható legszigorúbb higiéniai és mikrobiológiai követelményeknek felelnek meg. A kiemelkedően magas hatóanyag tartalom miatt a termékek minimális esetben túlzó, de az egészségre ártalmatlan reakciót mutathatnak. A termékeken szereplő összetevőkkel szembeni bármely ismert allergia esetén a terméket ne használja, azt juttassa vissza cégünkhöz. A dobozokon feltüntetett tárolási feltételek teljesülése esetén a termékek minőségéért a szavatossági határidőn belül felelősséget vállalunk.

Személyes adatok védelme

Vásárlóink személyes adatait a Vintage Mood Kft. telephelyén saját és a C-Host Kft. (1115 Budapest, Halmi u. 29.) által biztosított biztonságos tárhelyen külső forrásból elérhetetlen adatbázisában tároljuk. Az adatokat kizárólag a Vintage Mood Kft. részére gyűjtjük és dolgozzuk fel a cég gazdasági feladatának teljesítéséhez, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait. Személyes adatai kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, továbbá kérheti azok helyesbítését, kiegészítését és törlését a különböző személyes adatok vonatkozásában akár külön-külön is.