Vásárlási feltételek

A vásárlók köre

A webshopból bárki a szükséges adatait megadva, regisztráció nélkül vásárolhat.

Rendelés menete

Rendelni az alábbi módokon lehet:

A Vásárló elfogadja a Vintage Beauty ajánlatát. A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet nevében a Vintage Mood Kft a lehető leghamarabb visszaigazolja a Vásárló rendelését és annak teljesítését. A megrendelés, csak a megrendelés részleteit összegző e-mail jóváhagyásával és a Vintage Mood Kft részére e-mailben történt visszaküldésével lép életbe.

Árak

Az árak Forintban vannak megadva és az áfát tartalmazzák. Magyarország területén a házhozszállítás igénylése esetén, az áru fizetendő értékéhez hozzáadódik a kiszállítási költség: 1.550 Ft. A termékek előreutalással vagy személyes átvétel esetén helyszíni fizetéssel rendelhetők. Utánvétes megrendelésre a termék sajátosságai miatt, nincs lehetőség.

Kedvezmények

A webshopból bárki a szükséges adatait megadva, regisztráció nélkül, teljes áron vásárolhat. Törzsvásárlóként regisztráló vendégeink belépést követően bizonyos termékekből jelentőst kedvezményt kapnak. Szakmabeliként regisztrált felhasználóink számára  20% kedvezményt és mások számára nem elérhető termékeket kínálunk.

Donáció

Fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, ezért a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet minden értékesített termék netto árának 1%-át felajánlja valamely szervezetnek, melynek célkitűzéseivel egyetért. Szeretnénk, ha ebben a munkában vásárlóink személyesen is részt vehetnének, ezért a „Pénztár” menüpontban fizetés előtt eldönthetik, hogy a vásárlásukból befolyt összeget melyik szervezet támogatására ajánlják fel.

Termékek kiszállítása

Az áruk kiszállítása a rendelés árának beérkezésétől számított 8-10 munkanapon belül történik, kivéve, ha a rendelés felvétele alatt más kiszállítási időpontot adtunk meg. Az áruk kiszállítása a termék árának kiegyenlítése után kerülhet sor. A termékeket Magyarország területén belül és kívül bárhova kiszállítjuk. A Magyarország területén kívüli kiszállítás esetén a helyi sajátosságokból adódóan, eltérő szállítási határidővel és szállítási díjjal számolhatunk. Amennyiben nem tudunk 100%-ig megbizonyosodni arról, hogy a határon túli szállításnál a termék sértetlenül és változatlan minőségben érkezik meg a megrendelőhöz (extrém időjárási körülmények, szállítási, szervezési nehézségek), a termékeket nem, vagy csak a megrendelő külön, írásban történő kérésére szállítjuk ki, ebben az esetben a termék minőségéért garanciát nem vállalunk. A kiszállítási költségeket csak egyszer számoljuk fel, még akkor is, ha a kiszállítás több részletben történik.

A megrendelések teljesítése hosszabb időt is igénybe vehet a cégtől független okok miatt. Az árváltoztatás, illetve a termékek hatóanyagainak beszerzési forrásai miatti különbségéből adódó minimális, hatásmechanizmusát nem befolyásoló változtatások jogát fenntartjuk. Az árakat a megrendelés pillanatában a webshop felületén kommunikált, a visszaigazoló e-mailben feltüntetett áron garantáljuk.

Az áruk visszaküldése, a szerződéstől való elállás joga

A 45/2014 törvénynek megfelelően biztosítjuk a szerződéstől való elállás jogát és egyben a megrendelt áruk külön indoklás nélküli visszavételét. A szerződéstől a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül lehet elállni. A 14 napos elállási határidő betartásához elegendő, ha a megrendelő, annak lejárata előtt e-mailben jelzi az elállási szándékát, majd ezt követően a termékeket az alábbi módok valamelyikén visszajuttatja. Az árut személyesen vagy normál belföldi csomagként, saját költségén, (utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni) juttassa vissza a Vintage Mood Kft címére (Budapest 1031, Nánási út 40/A.) A szettként árult termékeket együtt küldje vissza. A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, kivéve az általánosan elvárható, szükséges használati minimumot (1-2 napos használatnak megfelelő mennyiségű fogyás). A kifogásolt termékek beérkezését követően, a termékek ellenértékét postai úton, vagy kérésre, banki átutalással térítjük vissza. Amennyiben a termék a megrendeléstől számított 30 napon belül nem érkezik meg, a megrendelőnek joga van a vásárlástól elállni, az esetlegesen megfizetett vételárat maradéktalanul visszakapni.

Garancia (reklamáció)

A Vintage Mood Kft felelősséget vállal arra, hogy a termékek az engedélyezett receptúra szerint készülnek, a felhasznált anyagok az előírásoknak megfelelően bevizsgáltak, kifogástalan tisztaságúak, a krémek keverése megfelel a mindenkori előírásoknak. A termékek mind a gyártás, mind a csomagolás terén az elvárható legszigorúbb higiéniai és mikrobiológiai követelményeknek felelnek meg. A kiemelkedően magas hatóanyag tartalom miatt a termékek minimális esetben túlzó, de az egészségre ártalmatlan reakciót mutathatnak. Amennyiben a terméket a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet előzetes bőrelemzése és ajánlása nélkül választják ki, abban az esetben a kívánt cél elérését nem garantáljuk. Javasoljuk, hogy az első vásárlás előtt, ha módjában áll, látogasson el a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetbe előzetes konzultációra, hogy az Ön bőre számára legmegfelelőbb termékeket választhassa. Ennek elmulasztása esetén a termékek első használata előtt mindenképpen végezzen bőrpróbát a csuklója belső felén és ha 24 órán belül nem jelentkeznek allergiára utaló tünetek (pír, csalánkiütés, viszketés, csípés), a megvásárolt terméket, csak akkor kezdje használni az arcbőrén. Ellenkező esetben a termék használatát hagyja abba és a terméket jutassa vissza. A termékeken szereplő összetevőkkel szembeni bármely ismert allergia esetén a terméket ne használja, azt jutassa vissza cégünkhöz. A dobozokon feltüntetett tárolási feltételek teljesülése esetén a termékek minőségéért a szavatossági határidőn belül felelősséget vállalunk.

Személyes adatok védelme

Vásárlóink személyes adatait a Vintage Mood Kft telephelyén saját, külső forrásból elérhetetlen adatbázisában tároljuk. Az adatokat kizárólag a Vintage Mood Kft. részére gyűjtjük és dolgozzuk fel a cég gazdasági feladatának teljesítéséhez, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait. Személyes adatai kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, továbbá kérheti azok helyesbítését, kiegészítését és törlését a különböző személyes adatok vonatkozásában akár külön-külön is. Vintage Mood Kft 1031 Budapest Nánási út 40/a.