Drága Eszter!

"Elindultak a forgatások s rajtam egész nap smink ... nem is mondom, hányszor jut eszembe az a finom és gondos kezelés, melyre nálatok számíthatok! Amíg el nem jutok ismét, használom a gondosan elkészített csuda krémeket. Köszönet és hála."

Jakupcsek Gabriella

"Tudás és szellemiség...tiszta gondolatok, tiszta anyagok… Engem meggyőzött…"

Kautzky-Szemők Adrienn
Okl. Természetgyógyász, Fitoterapeuta, Reflexológus

" Köszönöm a gondoskodást, a figyelmet, és ezeket a csodálatos krémeket, olajokat, és lemosókat! Hálás vagyok tényleg! Megint felfrissítő három órát töltöttem nálatok! És imádom és használom ezeket a varázsszereket! "

Pelsőczy Réka

" Modellként naponta más és más krémekkel, kencékkel, sminkkel érintkezett a bőröm. Egy ideig jól bírta, majd hirtelen feladta a harcot...akkor már sokat hallottam Eszterről, gondoltam meglátogatom, ennek két éve. A legjobb döntés volt! Hálásan köszönöm! "

Takács Nóra, műsorvezető, szépségszakértő

" Ez az egyetlen kozmetikai cég Magyarországon, amely megkapta a biokozmetikumokat legszigorúbban ellenőrző Ecocert minősítést. Csak ajánlani tudom mindenkinek! "

Tompos Kátya

Miért a Vintage Beauty?

" Mondjuk arról most már szó sem lehet, hogy máshová betegyem a lábam, vagy másmilyen terméket kenjek a bőrömre... egyszerűen tökéletes."

Szentesi Éva

A Vintage Beauty Anti-aging széruma egy csoda.

" Nem túlzás. Sokféle hasonló szérumot, szemkörnyékápolót kipróbáltam már, de ez volt az egyetlen, amelynél már egy hét után látható volt a változás."

Krug Emília

A bőröm már az első alkalom után üdébb, frissebb, sugárzóbb lett!

" Eszter, ez a Te egyénre szabott pakolásaidnak és bio, kemikáliamentes termékeidnek köszönhető! "

Jordán Adél

“A hely lelket simogató, a kezelés pazar, a termékek pedig zseniálisak voltak! Köszönöm az élményt!”

Keresztes Ildikó

"Nem tudok betelni az illattal, ami ma rajtam maradt. Elképesztően mély, és valahogy fontos. Szuper érzés volt ma ott lenni nálad. Ahogy mondtam, szintén mély és relaxáló, de közben energizáló is. Nemcsak az utolsó kezelési etap, hanem az egész. Nagyon köszönöm, ismét! Klassz dolgot csinálsz! És ezt most konkrétan a bőrömön érzem."

Orosz Györgyi

"Szeretnéd tudni, hogy mit kensz magadra? Mi szivódik a bőrödbe? Szeretnéd, hogy tényleg használjon egy kozmetikum és ne romboljon se téged se a környezeted? Akkor a legjobb helyen vagy Eszternél. Tiszta anyagok, szaktudás, személyre szabott figyelem. Alig várom hogy újra mehessek."

Péterfy Bori

"Általam is kipróbált, elképesztően jó minőségű magyar bio termékek, amelyekbe Eszter a szívét-lelkét beletette, és amelyek közül több már nemzetközi elismerést is nyert!"

Al Ghaoui Hesna

Új termékek

Ezt ajándékozza Nőnek!

Ezt ajándékozza Férfinak!

Tisztítás

Arckrémek

Testápolók

Bőrprobléma kezelő szérumok

Maszkok

Próbacsomagok

Aromavizek

Ajánlott szépség- és egészségmegőrző termékek

Csomag lehetőségek

Ajándékutalványok, könyvek

Miért érdemes feliratkoznia hírlevelünkre?

Első kézből értesülhet új termékeinkről,
havonta megújuló termékakcióinkról,
részese lehet termékteszteléseinknek,
rendszeres hírekkel látjuk el a Vintage Beauty háza tájáról,
valamint meghívást kap a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet által szervezett eseményekre.

Minden regisztrált vásárlónk terméktől függően kedvezményes áron vásárolhat, a szakmabeli regisztrálóink pedig 20% kedvezményt kapnak a legtöbb temrékünk árából.

Regisztráció