Vintage Beauty Maszk érett, vízhiányos bőrre

Kiszerelés: 48 ml

12400 Ft

Anti-aging maszk az arcbőr redőinek feszesítésére, hidratálására, táplálására.

“Az időtlen szépség varázslatos titka van e csodálatos maszkba zárva. A hidratáló, gyulladáscsökkentő damaszkuszi rózsavíz, a magas ásványianyag tartalmú marokkói barnaagyag, a mikrocirkuláció fokozó gingko biloba-, a a regeneráló ázsiai gázló-, a nedvességmegkötő kollagén és hyaluronsav, valamint az antioxidáns hatású zöldtea kivonat különleges játéka a feszesítő plankton kivonattal, a tápláló argán-, ricinus,- és gránátalmamag olajjal, annak érdekében, hogy arcbőre rugalmasabb, feszesebb, hidratáltabb és tápláltabb legyen. Összhangban a természettel, az időtlen szépség jegyében.

Maszkunk a NATURIX organikus és natúr minősítő szervezet igazolásával rendelkezik, azaz a termék összetevői 94,30%-ban természetes eredetűek, az összetevők 29,50%-a organikus gazdálkodásból származik.

Aktív összetevők:

organikus damaszkuszi rózsavíz, marokkói barnaagyag, organikus gingko biloba-, ázsiai gázló-, zöldtea kivonat, természetes eredetű kollagén, feszesítő plankton kivonat, organikus argán-, ricinus,- és gránátalma magolaj

Vintage Beauty Maszk érett, vízhiányos bőrre

12400 Ft

Szakonyi Eszter kozmetikus mester ajánlása:

Miért érdemes feliratkoznia hírlevelünkre?

Első kézből értesülhet új termékeinkről,
havonta megújuló termékakcióinkról,
részese lehet termékteszteléseinknek,
rendszeres hírekkel látjuk el a Vintage Beauty háza tájáról,
valamint meghívást kap a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet által szervezett eseményekre.

Minden regisztrált vásárlónk terméktől függően kedvezményes áron vásárolhat, a szakmabeli regisztrálóink pedig 20% kedvezményt kapnak a legtöbb temrékünk árából.

Regisztráció