Africa Mask

Kiszerelés: 100 ml

31850 Ft

Az Africa Mask lelke egy, a kozmetika piacán új és egyedülálló hatóanyag, az Olax Dissitiflora nevű fa kivonata. E fa kérgét porított formában időtlen idők óta használják bőrelváltozások, sebhelyek kezelésére, gyulladáscsökkentésre, tisztításra, pigmentfolthalványításra, stria-kezelésre és a bőr szépítésére.

Az Afrika Mask hatóanyagainak köszönhetően, mintegy 30 perc alatt bámulatosan megemelkedik az arc kontúrja, finomodnak a ráncok és a pórusok, csökken a gyulladt részek irritáltsága. Az Afrika Maszk, sajátos működési elvénél fogva képes magába abszorbeálni a felesleges faggyút és a bőr egyéb szennyeződéseit, így kiváló ápolója a szeborreás bőröknek, ám anyagcserefokozó hatásánál fogva páratlanul látványos megoldást nyújt renyhe keringésű, fáradt, fakó, csökkent tónusú bőrök esetén is. Első számú pigmentfolt halványító, heghalványító tulajdonságú. Jótékonyan hat a striákra, illetve narancsbőr kezelésében is hatékonyan hívhatjuk segítségül.

Használatát követően azonnal érezhető, hogy radikálisan csökken a mimikai ráncok és az atrófiás hegek mélysége, továbbá a “hajszálráncok mennyisége”. Finomodnak a bőrhibák, javul a vérkeringés és a bőr szatén simaságúvá válik.

Segítségével az arc egy lényegesen pihentebb, feszesebb kontúrokkal bíró, tisztább, egyenletesebb festékezettségű, vitálisabb bőrképet nyer.

Africa Mask

31850 Ft

Szakonyi Eszter kozmetikus mester ajánlása:

“Az Afrika Maszk az, amit soha nem tudnánk kihagyni a kezelésekből. Mintegy 30%-kal növeli a kezelések hatékonyságát. Sok hangzatos placebó létezik a kozmetikai piacon, de az Afrika Maszk az egyik markáns bizonyítéka annak, hogy a leghatásosabb dolgok sokszor -varázslatos módon- a legegyszerűbb összetételekből születnek. Nagyon kevés állócsillag van a kozmetikai ipar egén. Az Afrika Maszk egészen biztosan közéjük tartozik.”

Miért érdemes feliratkoznia hírlevelünkre?

Első kézből értesülhet új termékeinkről,
havonta megújuló termékakcióinkról,
részese lehet termékteszteléseinknek,
rendszeres hírekkel látjuk el a Vintage Beauty háza tájáról,
valamint meghívást kap a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet által szervezett eseményekre.

Minden regisztrált vásárlónk terméktől függően kedvezményes áron vásárolhat, a szakmabeli regisztrálóink pedig 20% kedvezményt kapnak a legtöbb temrékünk árából.

Regisztráció


    
     
   
Page 1