Showroom partnereink

Az AGNESKOVACS esztétikája minden felesleges részlet elhagyásával, a funkció által vezérelt formák friss egyszerűségében valósul meg. A táskák jellegzetes karakterét az egyedi kialakítási technika adja; minden esetben egyetlen lapból, hajlítások és hajtások váltakozásával készül el a varrással rögzített végső forma. A kollekciók egyediségét olykor lendületes aszimmetria, máskor harmonikus szimmetria határozza meg. Magas minőségű, természetes bőr – esetenként filc és fa – illetve a fém elemek biztosítják a létrehozott tárgyak időtállóságát.

AGNESKOVACS.HU

Ismered az érzést, amikor reggel kiveszed a szekrényből *azt* a bizonyos ruhát és máris jobban indul a napod? Amiről tudod, hogy tökéletesen áll, és ma is meg fogja kérdezni valaki, hogy hol vetted? A DAIGE ilyen darabokat készít nektek, itt Budapesten, egy kis csapattal, limitált, fenntartható mennyiségben, különleges gyártási folyamattal. Tóth Melinda 2013-ban alapította a márkát, egyedi, fiatalos nőknek, akik kalandvágyóak és kíváncsiak a világra. Céljuk, hogy az általuk tervezett darabok hosszú évekre szóljanak, minőség és formavilág tekintetében is időtállóak legyenek úgy, hogy közben elérhetőek maradjanak. Autentikusság, fenntarthatóság, megfizethetőség és praktikum a legfontosabb irányelveik. A DAIGE ruhák egyszerre nőiesek és lezserek. Vintage hangulat egy modern csavarral.

DAIGEWORLD.COM

Egyedi designer ékszerek és kiegészítők a szivárvány minden árnyalatában!

A DELACIER extravagáns designer ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született.  A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik. (Az ékszerek mellett az extrém látványdarabok is megjelennek, amelyek a márka futurista vonalát erősítik.)

A DELACIER termékek nem kor, hanem stílusfüggőek! A DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos. Ezekhez a tulajdonságokhoz kitűnően választja ki magának a legmegfelelőbb DELACIER ékszert, legyen az egy erőteljes nyakpánt, vagy egy finomabb fülbevaló.

SHOP.DELACIER.COM

Az Enemy in the Wardrobe a hazai kapszula ruhatár szakértő márka, amely évek óta építi nők részére a tudatos, egyben praktikus, ugyanakkor stílusos ruhatár kialakításának módszerét. A márka kialakítását nemcsak az öltözködés leegyszerűsítése és testre szabása motiválta, hanem a két tulajdonos környezettudatosság iránti személyes elkötelezettsége is. Olyan márka kialakítását tűzték ki célul, amely alapötletében, minőségében és kialakításában is időtálló, így válik egy valódi „slow fashion” márkává.

EINTHEW.COM

Kesserű Andrea hulladék plexiből, szemüveg lencséből, fából és szaruból készíti kiegészítőit. Az ékszerek mellé hozzájuk passzoló táskákat és háromfunkciós hátizsákokat gyárt, melyek záródásait és díszeit is maga csiszolja, hajlítja. Kollekciója szerves részét képezik Down-szindrómás fia rajzainak felhasználásával alkotott modern vonalú, különleges darabjai.

EVENTUELL.HU KESSERU.COM