Showroom partnereink

Az AGNESKOVACS esztétikája minden felesleges részlet elhagyásával, a funkció által vezérelt formák friss egyszerűségében valósul meg. A táskák jellegzetes karakterét az egyedi kialakítási technika adja; minden esetben egyetlen lapból, hajlítások és hajtások váltakozásával készül el a varrással rögzített végső forma. A kollekciók egyediségét olykor lendületes aszimmetria, máskor harmonikus szimmetria határozza meg. Magas minőségű, természetes bőr – esetenként filc és fa – illetve a fém elemek biztosítják a létrehozott tárgyak időtállóságát.

AGNESKOVACS.HU

Egyedi designer ékszerek és kiegészítők a szivárvány minden árnyalatában!

A DELACIER extravagáns designer ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született.  A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik. (Az ékszerek mellett az extrém látványdarabok is megjelennek, amelyek a márka futurista vonalát erősítik.)

https://esp-frm.com/

A DELACIER termékek nem kor, hanem stílusfüggőek! A DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos. Ezekhez a tulajdonságokhoz kitűnően választja ki magának a legmegfelelőbb DELACIER ékszert, legyen az egy erőteljes nyakpánt, vagy egy finomabb fülbevaló.  

SHOP.DELACIER.COM

A hulladék plexiből, szemüveg lencséből, fából és szaruból készíti kiegészítőit. Az ékszerek mellé hozzájuk passzoló táskákat és háromfunkciós hátizsákokat gyárt, melyek záródásit és díszeit is maga csiszolja, hajlítja. Kollekciója szerves részét képezik Down-szindrómás fia rajzainak felhasználásával alkotott modern vonalú, különleges darabjai.

EVENTUELL.HU KESSERU.COM