Rólunk

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet egy szépészeti szalon Óbudán, a Római-parton, ami a nőkről és a komplexitásról szól, arról a tökéletes elfogadásról és gondoskodásról, amely lehetőséget nyújt korunk hölgyeinek a feltöltődésre. Az első Vintage Beauty szalont 2010-ben alapította Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, vendégeink 2014-ben, az Év Szalonja verseny közönségszavazásának 1. Helyével, a szakma pedig 2017-ben szintén az 1. Hellyel igazolta vissza, hogy ezen új kozmetikai metodikára igény van.

A kompromisszummentesség miatt saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsaládot hoztunk létre és ezekkel kezeljük az immár több ezer fős vendégkörünket, hogy megpróbáljuk azt a tiszta minőséget létrehozni, amelyet méltónak találunk a vendégekhez, magunkhoz és a szakmához. Ecocert minősítésű termékeink (ilyen minősítésű termékeket csak mi gyártunk Magyarországon) szalonunkban, webáruházunkban, Zólyomi Zsolt Ritz-Carlton Hotelben működő parfümeriájában (Le Parfum) és 2017. decemberétől számos kiemelt patikában, mint prémium kategóriás magyar gyártású, organikus kozmetikumcsalád találhatóak meg.

Munkatársaink


Szakonyi Eszter

KOZMETIKUS MESTER, EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKOZMETIKUS, TULAJDONOS. A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet megálmodója és szíve.

“Az emberi arc az egyik legpontosabb térkép az egyénről. Múltja, életmódja, szokásai, egészségi állapota, lelki alkata, törekvései és elfojtásai, hangulata és indulatai, szociális és társadalmi helyzete, egyéni történelme, kora, önmagával és a környezetével szemben támasztott elvárásai, mintái és még oly sok minden olvasható le a bőr állapotából, tüneteiből, ápoltságából, barázdáiból, redőiből, elváltozásaiból és a mindezek elfedésére tett törekvésekből. Ezen kódrendszer megfejtése érdekes emberi játék. A kozmetikus alapvető feladata az arc által hordozott kódok minél gyorsabb értelmezése és lehetőség szerinti manipulálása. Ha feladatát jól végzi, nemcsak az okozatokon van esélye javítani. Az okokra is hathat. A kérdések mindig ugyanazok: adott arcon és bőrön mi látható? Miért alakult ki, miről árulkodik, és mi a háttere? Módosítható-e, módosítandó-e és ha igen, akkor milyen eszközzel?”

Molnár Magdolna
kozmetikus
Telefonszám: 70/383-0180
Frankó Éva
kozmetikus
Telefonszám: 70/383-0180
Nagy Kitti
kozmetikus
Telefonszám: 70/383-0180
Kovács Borbála
kéz- és lábápoló
Telefonszám:70/526-7059
Pataki Szandra
kozmetikus
Telefonszám:70/502-5187
 

Miért érdemes feliratkoznia hírlevelünkre?

Jelentős kedvezménnyel vásárolhat, első kézből értesülhet új termékeinkről, havonta megújuló termékakcióinkról, részese lehet termékteszteléseinknek, rendszeres hírekkel látjuk el a Vintage Beauty háza tájáról, valamint meghívást kap a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet által szervezett eseményekre.

Tovább a regisztrációhoz