A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet egy szépészeti szalon Óbudán, a Római-parton, ami a nőkről és a komplexitásról szól, arról a tökéletes elfogadásról és gondoskodásról, amely lehetőséget nyújt korunk hölgyeinek a feltöltődésre. Az első Vintage Beauty szalont 2010-ben alapította Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, vendégeink 2014-ben, az Év Szalonja verseny közönségszavazásának 1. Helyével, a szakma pedig 2017-ben szintén az 1. Hellyel igazolta vissza, hogy ezen új kozmetikai metodikára igény van.

A kompromisszummentesség miatt saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsaládot hoztunk létre és ezekkel kezeljük az immár több ezer fős vendégkörünket, hogy megpróbáljuk azt a tiszta minőséget létrehozni, amelyet méltónak találunk a vendégekhez, magunkhoz és a szakmához. Ecocert és Naturix minősítésű termékeink szalonunkban, webáruházunkban, Zólyomi Zsolt Ritz-Carlton Hotelben működő parfümériájában (Le Parfum), a Gellért és a Széchenyi-fürdőben, a Visegrádi Thermál Hotelben és a MOM Patikában, mint prémium kategóriás magyar gyártású, organikus kozmetikumcsalád találhatóak meg.

MUNKATÁRSAINK

Szakonyi Eszter
TULAJDONOS

KOZMETIKUS MESTER, EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKOZMETIKUS, GAZDASÁGI MÉRNÖK, KÜLKERESKEDŐ. A VINTAGE BEAUTY SZÉPÉSZETI NŐINTÉZET MEGÁLMODÓJA ÉS SZÍVE.

“Az emberi arc az egyik legpontosabb térkép az egyénről. Múltja, életmódja, szokásai, egészségi állapota, lelki alkata, törekvései és elfojtásai, hangulata és indulatai, szociális és társadalmi helyzete, egyéni történelme, kora, önmagával és a környezetével szemben támasztott elvárásai, mintái és még oly sok minden olvasható le a bőr állapotából, tüneteiből, ápoltságából, barázdáiból, redőiből, elváltozásaiból és a mindezek elfedésére tett törekvésekből. Ezen kódrendszer megfejtése érdekes emberi játék. A kozmetikus alapvető feladata az arc által hordozott kódok minél gyorsabb értelmezése és lehetőség szerinti manipulálása. Ha feladatát jól végzi, nemcsak az okozatokon van esélye javítani. Az okokra is hathat. A kérdések mindig ugyanazok: adott arcon és bőrön mi látható? Miért alakult ki, miről árulkodik, és mi a háttere? Módosítható-e, módosítandó-e és ha igen, akkor milyen eszközzel?”


Frankó Éva – kozmetikus


Jakabné Horváth Tímea – kozmetikus


Vetró-Kálmán Éva – kozmetikus

 


Gubán Bíborka – kozmetikus


Sárik Adrienn – kozmetikus


Szécsényi-Sáfrányos Anita – kozmetikus

 


Gyurcsek Viktória – cégvezető

 

 

 

 

 


Bártfai Brigitta – irodavezető


Wild Noémi – recepciós

 

 


Kizman Anton – gyártás-szakmai irányító


Englerth Petra – ügyintéző munkatárs

 

 


Somlyay Imola – laborasszisztens


Gódor Tímea – gyártási asszisztens