Mitől BIO?

Egyre nagyobb az igény arra, hogy a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítményeket használjunk az otthonainkban és ilyennel kényeztessék bőrünket az arckezelések során. De biztos tisztában vagyunk azzal, hogy a bio, natúr, természetes, organikus stb. szavak pontosan mit is jelentenek?

A hiányos jogi szabályozás miatt ma bárki ráírhatja a termékére hogy az natúr, természetes, bio, organikus – mindenféle vizsgálat és jogi eljárás nélkül. Sok esetben a márkanév és a design természetességet sugall, holott az összetevők alapján rögtön látszik, hogy a termék korántsem természetes hatóanyagokat tartalmaz. Nincs más megoldás, mint a szigorú minősítő szervezetek jelöléseiben való hit, hiszen ebben az eseten biztosak lehetünk abban, hogy az adott termék megfelel az azt minősítő szervezet előírásainak.

Számunkra a minőség mindenek felett áll, ezért a Vintage Beauty által gyártott termékek – Magyarországon egyedülálló módon – Ecocert és Cosmos Organic minősítéssel bírnak, ami azt jelenti, hogy kötelesek vagyunk tanúsíttatni a kozmetikumokhoz felhasznált alapanyagok eredetét, a kozmetikumok receptúráját, a minősítés során ellenőrzik a gyártási eljárást és az üzemi feltételeket. A biokozmetikumok esetén még szigorúbb feltételeknek kell megfelelni, hiszen a teljes termék legalább 20%-ának ökológiai termelésből kell származnia, a fizikailag feldolgozott növényi vagy állati eredetű természetes anyagok 95%-ának pedig bioelőállításból kell származnia.

Legyen tudatos és csak megbízható, ténylegesen tiszta hatóanyagú termékekkel ápolja bőrét!

Termékeink

Kiszerelés: 48 ml
9100 Ft
Akció!
ÚJ!
1990 Ft 1000 Ft

Miért érdemes feliratkoznia hírlevelünkre?

Első kézből értesülhet új termékeinkről,
havonta megújuló termékakcióinkról,
részese lehet termékteszteléseinknek,
rendszeres hírekkel látjuk el a Vintage Beauty háza tájáról,
valamint meghívást kap a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet által szervezett eseményekre.

Minden regisztrált vásárlónk terméktől függően kedvezményes áron vásárolhat, a szakmabeli regisztrálóink pedig 20% kedvezményt kapnak a legtöbb temrékünk árából.

Regisztráció