NATURIX

Termékeink a NATURIX® védjegy által minősített natúr termékek. Az a minősítés a garancia arra, hogy a vásárló egy ellenőrzött, hiteles, tanúsított rendszeren keresztül minősített kozmetikai terméket kap, amely biztonságot és garanciát jelent mind az összetétel, mind a gyártás vonatkozásában.

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 2016-ban és 2017-ben publikálta az ISO 16128-as szabványcsaládot, amely célul tűzte ki a kozmetikai termékek és alapanyagok egységes besorolását természetes és organikus szempontból. A szabvány célja, hogy egy egységes platformon keresztül átlátható legyen a kozmetikai termékek minősítése. A szabvány gyakorlati része indexek formájában minősíti a kozmetikumokat, megmutatva, hogy a termék hány százalékban tartalmaz természetes, vagy természetes eredetű anyagokat, illetve ezen belül organikus vagy organikus eredetű anyagokat. A termék receptúrájának szabvány szerinti értékelése létrehozza a fenti indexeket, de a gyártóknak/forgalmazóknak azt is biztosítaniuk kell, hogy a termék gyártása során a szükséges feltételeket maradéktalanul betartják.

ÉV SZALONJA

2014-ben a közönség, 2017-ben pedig a szakmai egyöntetű szavazatával a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet kapta az Év szalonja kitüntető címet. A díj megtisztelő és büszkeséggel tölt el minket, de ami a legfontosabb: megerősít bennünket abban, hogy csak a legmagasabb szakmai kvalitásokkal, a legjobb hatóanyagokkal, a vendégek minden igényt kielégítő kiszolgálásával szabad és érdemes szépészeti szolgáltatásunkat nyújtani.

THE BEAUTY SHORTLIST AWARDS

https://www.thebeautyshortlist.com

A 2019-ben a világ 10 legfontosabb natúrkozmetikai egyénisége közé választott Fiona Klonarides újságíró által alapított, 100%-os függetlenségéről, objektivitásáról híres, immár 39 ország termékeit minősítő brit versenyen az Egyesült Királyság, az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália bírái, összesen 20 szépségipari szakember (Londonból, New Yorkból és Sydneyből) vegán, természetes, 100%-ban környezetbarát, több funkciós környezetbarát termék, ayurvedikus, innovációs kategóriában minősíti a nevezett termékeket.

A zsűri 2020-ban az alábbi Vintage Beauty termékeket díjazta:

– Vintage Beauty Maszk érett, vízhiányos bőrre – Legjobb érett bőrt ápoló maszk kategóriában I. helyezett,

– Vintage Beauty Arclemosó krém – A The Editor’s Choice (Szépségszerkesztők választása) díjat nyert

– Vintage Beauty Tápláló krém és a Vintage Beauty Maszk gyulladt bőrre – a Commended Award (Elismerésben részesült) díjazott

Szintén a THE BEAUTY SHORTLIST AWARDS verseny 2021-ben a Vintage Beauty Luxus Tusoló- és Fürdőolaj Férfiaknak termékünket a legjobbnak ítélte a zsűri Grooming kategóriában.

2020-ban a THE BEAUTY SHORTLIST MAMA&BABY AWARDS 2020 versenyben is sikerrel szerepeltünk, a Vintage Beauty Luxus Tusoló- és Fürdőolaj is elismerésben részesült.

THE GREEN PARENT

https://thegreenparent.co.uk

A Green Parent Magazine által életre hívott THE GREEN PAREND NATURAL BEAUTY AWARDS a legtisztább, legzöldebb és leghatékonyabb természetes termékeket keresi számos kategóriában. A magazin független szépségszakértői testülettel rendelkezik, akik minden beküldött terméket kipróbálnak, és megírják tapasztalataikat, valamint hosszas tesztelés után minden kategóriában kiválasztják a díjazottakat.

2021-ben a Vintage Beauty Luxus Tusoló- és Fürdőolaj Férfiaknak kozmetikumunk I. helyezést ért el.

FREE FROM SKINCARE AWARDS

https://www.freefromskincareawards.co.uk

A díjat 2012-ben azzal a céllal hozták létre, hogy ösztönözzék és támogassák azoknak a kozmetikumoknak a gyártását, amelyek „mentesek” a bőr érzékenységéhez és más egészségügyi problémákhoz vezető allergénektől, összetevőktől és illatanyagoktól. A díjjal olyan márkákra szeretnék felhívni a figyelmet, melyek termékeikkel bőrproblémák megoldására fókuszálnak, valamint etikai, környezeti vagy vallási okokból bizonyos összetevőket kerülni akarnak.

2021-ben az alábbi termékeinket díjazták:

Vintage Beauty Tápláló krém – II. helyezés

Vintage Beauty Bőregységesítő maszk – III. helyezés

GLOBAL GREEN BEAUTY AWARD

https://www.globalmakeupawards.com/2021-global-green-beauty-awards.html#/

A bio- és természetes termékektől a fenntartható csomagolásig, a Global Green Beauty Awards a legjobbakat ünnepli a környezetbarát, természetes termékek és még sok más területén. A tudatos termékeket díjazó és ünneplő versenyben 2021-ben az alábbi termékeink szerepeltek sikeresen:

Vintage Beauty Bőrápoló szappan – II. helyezés

Vintage Beauty Aloe-Kamilla-Menta-Szegfűszeg szájvíz – II. helyezés

MARIE CLAIRE HUNGARY BEAUTY AWARDS

https://marieclaire.hu/tag/beauty-awards-2021/

Az egyik legismertebb magyar glossy magazin által létrehozott versenyben nemcsak a szakmai zsűri választja ki az itthon kapható legígéretesebb, leghatékonyabb, leginnovatívabb szépségtermékeket, de az olvasók is szavazhatnak kedvenc márkájukról.

A 2021-es versenyen két termékünk is első helyezést ért el kategóriájában:

Vintage Beauty Napvédő krém – I. helyezés

Vintage Beauty Bőrápoló szappan – I. helyezés

GLAMOUR GLAMMIES

https://glammies.glamour.hu

A hazai magazin 2020-ban megrendezésre kerülő versenyén a szavazók meggyőző voksai alapján az alábbi termékeink nyertek díjakat.

Vintage Beauty Hidratáló krém – I. helyezés

Vintage Beauty Luxus Tusoló- és Fürdőolaj – I. helyezés

Vintage Beauty Maszk érett, vízhiányos bőrre – I. helyezés

JOY PRIX DE BEAUTÉ

https://www.joy.hu/szepsegdij/

A szépségipar legjelentősebb hazai versenyén két alkalommal 3 termékünk is elnyerte a zsűri és az olvasók elismerését:

2018.:

Vintage Beauty Anti-aging szérum”Női luxus arcápolás” kategória Közönségdíj

2019:

Vintage Beauty Tápláló krém – olvasói különdíj

Vintage Beauty Maszk gyulladt bőrre – III. helyezés

GLOBAL MAKEUP AWARDS 2022

https://www.globalmakeupawards.com/

A verseny során az iparág smink- és szépségszakértőiből álló nemzetközi zsűri fő bírálati szempontja a termékek hatékonysága volt, így csak azok a kozmetikumok nyerhettek, amelyek eredményét a bírák látták, érezték, megtapasztalták. A több mint 30 kategóriájával a legátfogóbb, független kozmetikai és sminkdíj az idén is az új fejlesztéseket, a leginnovatívabb márkákat, a szakértelmet és a minőséget értékelte.

A GLOBAL MAKEUP AWARDS négy termékünket is kategóriájukban a leghatásosabbak közé választotta.

Aranyérem „BEST EYE CREAM” kategóriában – Vintage Beauty Nappali és Éjszakai Feszesítő Szemkörnyékápoló Szett

Aranyérem „BEST SERUM” kategóriában – Vintage Beauty Volumen Serum 40+

Bronzérem – „BEST FACE OIL” kategóriában – Vintage Beauty Skin Food Serum

Finalista a „BEST ANTI-AGING PRODUCTS” kategóriában – Vintage Beauty Anti-aging Szérum

THE SCANDINAVIAN GLOBAL MAKEUP AWARDS 2022

https://www.globalmakeupawards.com/scandinaviaglobalmakeupawards-241427-295637.html#/

A Global Makeup Awards immár negyedik éve a világ egyik legjelentősebb független beauty versenye, mely négy piacon (UK, Egyesült Államok, Ázsia, Skandinávia) megjelenő smink és kozmetikai újdonságok közül választja ki és mutatja be a legjobbakat. A skandináv beauty piac megmérettetésén 4 fő tematika mentén (smink, bőrápolás, haj- és testápolás, brand kategóriák), összesen 33 kategóriában várták a nevezéseket, a verseny során több mint 200 terméknevezés érkezett. A Vintage Beauty, egyedüli magyar résztvevőként a versenyen, bőrápolás, valamint haj- és testápolás kategóriában indította 6 termékét, melyből 5 dobogón végzett az alábbiak szerint.

Legjobb anti-aging termék I. helyezés- Vintage Beauty Volumen szérum 40+

Legjobb hajkondicionáló I. helyezés – Vintage Beauty Vital Dream Mélyápoló hajbalzsam karanja olajjal

Legjobb fürdőtermék II. helyezés – Vintage Beauty Vital Dream Vitalizáló tusfürdő gél brazil narancsolajjal

Legjobb szérum III. helyezés – Vintage Beauty Skin Food Serum

Legjobb sampon III. helyezés – Vintage Beauty Vital Dream Hajtisztító sampon argininnel