ALAP ARCKEZELÉSEK
Gyorsan, de hatékonyan

Tartalmazza:

 • Bőrtípusnak megfelelő arctisztítás – Vintage Beauty (5 perc)
 • lehetőség szerinti alaposabb bőrelőkészítés-bőrkoptatás mikrodermabrázióval, hidroabrázióval, gyenge gyümölcssavval, vagy enzim peelinggel (10 perc)
 • arczónánként egyénileg összeállított arcpakolás (15 perc),
 • rádiófrekfenciás anyagcserefokozás,  feszesítés, kollagéntermelés növelés (15 perc),
 • arcmasszázs (15 perc)
 • A kezelés igény esetén bővíthető szempilla- és szemöldök festéssel, gyantázással (arcon).

Lépéseihez kizárólag a Vintage Beauty által fejlesztett termékeket, vagy esszenciális növényi olajokat, szárítmányokat, macerátumokat, aromavizeket alkalmazunk.

Időtartam: 1 – 1,5 óra, bőrtípustól függően

Áraink:

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

41 900 Ft

A kezelés ára kozmetikusainknál:

Első alkalom ára: 25 900 Ft

Törzsvásárlói ár: 24 600 Ft (5 kezelés után, a 6.-tól kezdve érvényes szolgáltatásra és termékre személyes vásárlás esetén)

Tartalmazza a bőr:

 • szakszerű letisztítását
 • bőrtípusnak megfelelő peelinget/koptatást
 • gőzzel való felpuhítást
 • mélytisztítást, fertőtlenítést, arcpakolásokat az arc különböző zónáinak megfelelően.

A kezelés magában foglalja Soft Laser-, VIO, krio terápiás berendezés és Polarisol gyógylámpa szükség szerinti alkalmazását. A baktériumok elszaporodásának elkerülése érdekében a szakmai protokoll szerint aknés bőröket nem masszírozunk, helyette a nyugtatásra, pórusösszehúzásra, hámosodásra, gyulladáscsökkentésre és a sebek mihamarabbi regenerációjának elősegítésére helyezzük a hangsúlyt. A kezelés kiegészíthető igény szerint, szemöldök-, szempillafestéssel, vagy az arc bármely részén történő gyantázással, szőkítéssel. A kezelés kb. 1,5 órát vesz igénybe.

Áraink:

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

47 900 Ft

A kezelés ára kozmetikusainknál:
Első alkalom ára: 29 900 Ft

Törzsvásárlói ár: 28 400 Ft (5 kezelés után, a 6.-tól kezdve érvényes szolgáltatásra és termékre személyes vásárlás esetén)

Tartalmazza a bőr:

 • Szakszerű letisztítását,
 • koptatását,
 • kozmetikai mélytisztítását,
 • táplálását
 • és masszírozását Vintage Beauty termékekkel

A kezelések kizárólag ehető és iható tisztaságú, bio forrásból származó növényi olajokkal, aromavizekkel, tinktúrákkal, macerátumokkal, gyógyvizekkel, agyagokkal, illóolajokkal kerülnek kiegészítésre. Az ár nem tartalmazza az arcon történő szőkítések, gyantázások, festések árait.

Időtartam: kb 1,5 – 2 óra, bőrtípustól függően

Áraink:

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

47 900 Ft

A kezelés ára kozmetikusainknál:

Első alkalom ára: 29 900 Ft

Törzsvásárlói ár: 28 400 Ft (5 kezelés után, a 6.-tól kezdve érvényes szolgáltatásra és termékre személyes vásárlás esetén)

Tartalmazza a bőr:

 • Szakszerű letisztítását,
 • koptatását(mechanikai, kémiai, biológiai peelingek, mikrodermabrázió, hidroabrázió, stb.),
 • kozmetikai mélytisztítását,
 • táplálását,
 • rádiófrekvenciás feszesítését és masszírozását Vintage Beauty termékekkel

A kezelések kizárólag ehető és iható tisztaságú, bio forrásból származó növényi olajokkal, aromavizekkel, tinktúrákkal, macerátumokkal, gyógyvizekkel, agyagokkal, illóolajokkal kerülnek kiegészítésre.

Az ár tartalmazza az arcon történő szőkítések, gyantázások, festések árait.

Időtartam: kb 2 – 2,5 óra, bőrtípustól függően

Áraink:

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

54 900 Ft

A kezelés ára kozmetikusainknál:

Első alkalom ára: 33 900 Ft

Törzsvásárlói ár: 32 200 Ft (5 kezelés után, a 6.-tól kezdve érvényes szolgáltatásra és termékre személyes vásárlás esetén)

Komplex bőrápolás

Tartalmazza a bőr:

 • Szakszerű letisztítását,
 • koptatását,
 • kozmetikai mélytisztítását,
 • táplálását,
 • zónánként, vagy teljes arcon elvégzett elektroporációs (tű nélküli mezoterápia) hatóanyagbeviteli eljárás alkalmazását,
 • szükség esetén soft lézer, rádiófrekvencia, krioterápia, ultrahang zónánkénti, vagy egész arcon történő használatát, és szakszerű relax, vagy feszesítő, anyagcserefokozó masszírozását

A kezelések során, az elektroporátorral (tű nélküli mezoterápiás eljárás) kizárólag orvosi tisztaságú, 100% hatóanyagtartalmú, steril ampullákat, szükség esetén Medist ampullákat alkalmazunk. Ezek „koktél” formájában történő összeállítását személyre szabottan végezzük, a bőr igényeinek megfelelően. A kezelések további részében használt Vintage Beauty termékek kizárólag ehető és iható tisztaságú, bio forrásból származó növényi olajokkal, aromavizekkel, tinktúrákkal, macerátumokkal, gyógyvizekkel, agyagokkal, illóolajokkal kerülnek kiegészítésre.

Az ár tartalmazza az arcon történő szőkítések, gyantázások, festések árait is.

Időtartam: kb 2,5 óra, extra igények esetén 3 óra, bőrtípustól függően

Áraink:

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

64 500 Ft

A kezelés ára kozmetikusainknál:

Első alkalom ára: 39 900 Ft

Törzsvásárlói ár: 37 900 Ft (5 kezelés után, a 6.-tól kezdve érvényes szolgáltatásra és termékre személyes vásárlás esetén)

Tartalmazza:

 • szakszerű letisztítás
 • bőrtípusnak megfelelő koptatás
 • zónánkénti problémamegoldó maszkok felhelyezése (szempilla, szemöldök festés)
 • feszesítő, pigmentfolthalványító Volumen40+ maszk felhelyezése
 • rádiófrekvencia
 • masszírozás
 • elbocsátó krém

Mely esetekben alkalmazható:

 • érett bőrök gyors és látványos anti-aging és pigmentfolthalványító kezelése
 • mélytisztítás nincs (tehát gőz+„nyomkodás”), csakis koptatás, táplálás, feszesítés
  manuálisan és elektrokozmetikai megoldásokkal
 • népszerű kezelés, közvetlen különleges, nagy események előtt (pl.: esküvő, születésnap,
  céges rendezvény)
 • igény szerint kiegészíthető szemöldök festéssel, szempilla festéssel vagy arcon történő
  szőrtelenítéssel, szőkítéssel

A kezelés 1-1,5 órát vesz igénybe.

Áraink:

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:
56 000 Ft

A kezelés ára kozmetikusainknál:
Első alkalom ára: 35 000 Ft
Törzsvásárlói ár: 33 200 Ft (5 kezelés után, a 6.-tól kezdve érvényes szolgáltatásra és
termékre személyes vásárlás esetén)

Az arckezelések ára tartalmazza legalább egy havi, személyre szabottan meghatározott otthoni ápoló (nappali vagy éjszakai) krém árát is!
Konzultáció kezelés nélkül, bőrdiagnosztizálás, receptúra javaslat (30 perc): 9 900 Ft

Hámlasztó kezelés (“új bőr 5 nap alatt”):

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések „klasszikusa”. Egy átfogó bőrdiagnosztika után a Herbal Peeling keveréket intenzíven a bőrbe masszírozzuk, mely aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlási folyamat kettő-öt napig tart. Ez idő alatt az otthoni bőrápolás részeként a speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett Dr. Schrammek otthoni bőrápoló termékekkel védjük, tápláljuk a bőrt. A hámlasztást követő 5. napon, a már különösen felvevőképes arcbőrön egy „beauty finish” elnevezésű, értékes tápanyagokat tartalmazó tápláló kezeléssel fejezzük be a bőrmegújitó kezelés sorozatot. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető. A kezelés ára tartalmazza az otthoni ápoló kozmetikumok és az 5. napon elvégzésre kerülő “beauty finish” kezelés árát is.

Minden GREEN PEEL® kezelést követően számítani kell pár napos regenerációra, melynek során a bőrbe juttatott hatóanyagok kissé szokatlan, nem kellemetlen, de enyhén bizsergető érzést okoznak. Ez pusztán annak a jele, hogy a feladatunkat jól teljesítettük, tehát a növényi hatóanyagok a megfelelő helyre kerültek és elvégzik a tőlük remélt bőrmegújító folyamatokat.

A GREEN PEEL® kezeléseket követően legalább 1 hónapig fontos a bőr UV sugarak elleni extra védelme!

GREEN PEEL® Classic hámlasztó, bőrmegújító kezelés (120 perc): az ár tartalmazza a regenerálódás teljes időszakában használandó kozmetikumok árát, és az 5 nappal későbbi „beauty finish” ismétlőkezelés árát is

99 000 Ft

(Személyes megjegyzés: radikális, de igen látványos kezelés. Magamon kipróbálva kb. 3 napig éreztem az enyhe bizsergést, főleg érintésre. Problémás bőröknél volt, hogy szinte “átkódolta” a bőrt. Előfordult, hogy évekig tartó működési zavar (gyulladás és akné) igen jelentősen javult, már egy kezelés hatására is. A stabilabb és hosszan tartó eredmény érdekében azért több kezelést javaslok, minimum 1 hónapos kihagyásokkal és inkább a napfényben szegényebb időszakokban.)

Szakonyi Eszter

(vitalizáló, regeneráló kezelés):

A külső elhalt hámréteg meglazul, ahogy a gyógynövényes keveréket bemasszírozzuk a pórusokba. A hámlasztás ellenére a bőr regenerációjára is serkentően hat. Az Energy kezelés tökéletes választás tág pórusú bőrökre, valamint a korral járó pigmentzavarok kezelésére. Jótékony hatása leginkább az ismételt, kúraszerű alkalmazás esetén nyilvánul meg. Igen látványosan hat a fáradt, fakó felhámú, továbbá a kissé megereszkedett, lazább kontúrokkal bíró bőrökre.

GREEN PEEL® Energy hámlasztó, regeneráló kezelés (120 perc):

49 900 Ft

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

64 900 Ft

(Személyes megjegyzés: Rendkívül látványos beavatkozás, amelyet követően a 2-3 napig tartó feszülés, bizsergés ugyanúgy jelentkezik. A vendégek szerint a végső eredmény azonban ezeket a kis “kellemetlenségeket” teljességgel feledteti. Enyhe hámlás követi a beavatkozást, amellyel érdemes kalkulálni. A beavatkozást követően fényvédő krém használata a nappali órákban kötelező, enyhe smink használata pedig megengedhető. A hámlást követő feszes és fényes bőr, a több évvel azelőtti önmagát idézi meg látványban. Az eredmény akár hónapkig fenntartható célzott házi ápolással.)

Szakonyi Eszter

(revitalizáló kezelés):

Ez a kezelési forma sokkal inkább frissíti és revitalizálja a bőrt, mint hogy hámlasztaná, habár enyhe púderszerű hámlás a kezelést követő napokban előfordulhat. A kezelés során, az alkalmazott gyógynövény alapú anyagok hatására a pórusok megnyílnak, így a bőr sokkal könnyebben felveszi a hatóanyagokat. Az összkép egy élettel telibb, feszesebb kontúrokkal rendelkező, üdébb arcbőr.

GREEN PEEL® Fresh Up  hámlasztó, revitalizáló kezelés (120 perc): 

40 900 Ft

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

53 500 Ft

(Személyes megjegyzés: a legkíméletesebb GREEN PEEL® beavatkozás, ennek ellenére az elvártnál lényegesen látványosabb hatással bír. 1-2 havonta történő elvégzése egy igen vitális, üde és feszes bőrállapotot képes fenntartani. Akár a klasszikus tisztító kezelésekkel egy időben is elvégezhető, ezzel időt nyerhetünk, hiszen egy alkalommal elvégezhető a tisztítás és a bőr egészének egy mélyebb és látványosabb “megdolgozása.
Valamiért az az érzésem, hogy egy rádiófrekvenciával, GREEN PEEL® Fresh Up kezelésekkel és a klasszikus tisztításokkal egyszerűen lehetetlenség megöregedni. )

Szakonyi Eszter

(tűs, kollagén indukciós mezoterápiás kezelés):

A legújabb irányvonalat képviseli a kozmetikai célú mezoterápia területén. A kezelés során az arcbőr felső rétegében olyan csatornákat hozunk létre, amelyek beindítják a gyógyulási, bőrmegújítási folyamatot az egész arcon. A mezoterápia a kötőszövetben található fibroblaszt sejtek kollagén termelő képességén alapszik. A szúrás hatására a sejtek kollagént kezdenek el termelni, aminek hatására a bőr tömörebbé, feszesebbé válik. A kezelés során, a megképzett mikrocsatornákon keresztül értékes hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, melyek még hatékonyabbá teszik a beavatkozást. A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben a kezelést elektroporációs (tű nélküli mezoterápiás) eljárással egészítjük ki és hyaluronsav, továbbá malachit tartalmú hidratáló, hűsítő, regeneráló maszkkal zárjuk. A MESOFILL-R beavatkozást kúraszerűen javasolt elvégezni, mely 4-8 egymást követő alkalmat jelent minimum 2-4 hetes kihagyásokkal. A kezelés természetesen egy alkalommal is látványos eredményt produkál.
A kezelést követően maximum 24 óráig bőrpírra számíthatunk. A bőrregenerálódási folyamat kb. 5-7 napot vesz igénybe.
A MESOFILL-R eljárás hatékony megoldás petyhüdt, tónusát vesztett bőrök, szarkalábak, tág pórusok és pigmentfoltok esetén.

MesoFill-R mikro-tűs kollagénindukciós terápia (120 perc): Letisztítás, tonizálás, tűs mezoterápiás eljárás teljes arcon,
elektroporációs hatóanyagbevitel teljes arcon, speciális malachitos nyugtató, gyulladáscsökkentő, hűsítő nyomópakolás, elbocsátó UV-védős krém

39 900 Ft

A kezelés ára Szakonyi Eszter kozmetikus mesternél:

52 500 Ft

(Személyes megjegyzés: Amikor legelőször elvégeztem a MESOFILL-R kezelést, azt kérdeztem magamtól: ha ilyen látványosan és hosszan tartóan lehet hatni a bőrre 2 óra alatt, akkor van-e értelme innentől a klasszikus kozmetikai kezeléseknek? Azóta megtanultam, hogy mindenre természetesen nem gyógyír és vannak kozmetikai lépések, amelyek nem pótolhatóak vele, de szinte lehetetlennek tartom nélküle a harmonikus öregedés megvalósítását. Tapasztalatom szerint: látványban mínusz 5 év jó időre, ami bátran garantálható.)

Szakonyi Eszter

Esemény előtti arcfeszesítés (60 perc):
letisztítás, peeling, tonizálás, rádiófrekvenciás arcfeszesítés (30 perc), galvánáramos facelifting, elbocsátó krém

22 900 Ft

Gyors hidratálás (90 perc):
letisztítás, peeling, tonizálás, mélytisztító pakolás (20 perc), ultrahangos hatóanyagbevitel (15 perc), arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, peel-off maszk a hatóanyagok bezárása érdekében (20 perc), elbocsátó krém

24 900 Ft

Árak
Szempillafestés 2 200 Ft
Szemöldökfestés 2 200 Ft
Szemöldökszedés csipesszel 2 200 Ft
Bajuszkaszedés csipesszel 2 200 Ft
Állszőr szedés csipesszel 2 200 Ft
Bajuszkaszőkítés 2 200 Ft
Arcszőkítés 4 200 Ft
Szemöldökgyanta 2 200 Ft
Bajuszgyanta 2 200 Ft
Áll gyanta 2 200 Ft
Arcgyanta 3 300 Ft
Hónalj gyanta 3 300 Ft
Bikinivonal gyanta 6 400 Ft
Teljes női fazongyanta 9 900 Ft
Kargyanta könyékig 3 300 Ft
Kargyanta teljes 4 200 Ft
Lábgyanta térdig 4 200 Ft
Lábgyanta teljes 6 600 Ft
Bőrdiagnosztika  9 900 Ft