A Vintage Beauty márkáról

Kompromisszummentes szépségápolás, kifogástalan minőség, minősített bio alapanyagok, értékteremtés.

Ez a

VINTAGE BEAUTY.

A Vintage Beauty márka története 2010-ben indult útjára, amikor Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus megnyitotta első Vintage Beauty szalonját. A Szalon rövid időn belül kinőtte magát és új helyének megtalálása mellett 2014-ben elnyerte az Év szalonja verseny közönségszavazásának 1. helyét.

Az immár Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet névre hallgató szépségközpontban kezdődött a Vintage Beauty minősített bio kozmetikumok története. A termékfejlesztés célja olyan saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsalád létrehozása volt, amelyet méltónak találunk a vendégekhez, magunkhoz és a szakmához. Ez az oka annak, hogy minden, ami a Vintage Beauty márkanévvel fémjelzett, az a lehető legtisztább és leghatékonyabb: nincs benne semmi szennyeződés, fölösleges töltelék, vagy a reklámok hamissága.

Ecocert és Naturix minősítésű kozmetikumokat gyártunk, ezzel is megkérdőjelezhetetlenné téve a termékek minőségét és tisztaságát. A leghatásosabb, legtisztább és legnemesebb anyagokkal dolgozunk, hogy a szépségápolás tudatos, hatásos és kiszámítható, kellemetlen meglepetésektől mentes legyen.

Termékeink a Szépészeti Nőintézetnek köszönhetően a polcra kerülést megelőzően másfél-két évig, több ezer vendégen tesztelődnek, hogy a tapasztalatokat, vendégvisszajelzéseket, hatásvizsgálatokat összegezve a legtökéletesebb és legnemesebb termékekké alakulva szolgálják a mindennapos szépségápolást. Szalonunkban a saját fejlesztésű termékeinkkel dolgozunk, többek között ennek is köszönhető, hogy 2017-ben a szakma az Év szépészeti szalonjává választotta a Nőintézetet.

A Vintage Beauty értékteremtő munkája nem öncélú. Szól azoknak a vendégeknek, akik évek őta megtisztelnek bennünket és minket választanak bőrük és szépségük ápolására, szól azoknak a vásárlóknak, akik számára termékeink hűséges társként vannak jelen a hétköznapokban, de szól azoknak is, akik segítségre szorulnak. Kötelességünknek és feladatunknak érezzük a rászoruló nőtársaink, a támogatásra szoruló gyerekek és társadalmilag fontos ügyek felkarolását, ezért bevételünk egy részével évekig támogattuk a Nane, a Bátor Tábor Alapítvány és a Hősök Tere tevékenységét, 2020. júliusától pedig a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány társadalmilag rendkívül fontos munkáját segítjük, valamint segítő kezet nyújtunk a Válaszút Háza által felkarolt hajléktalan társaink számára. Különösen fontos számunkra a NaNe Egyesület családon belüli erőszak elleni fellépése, melyet a lakosság számára írt felvilágosító munkáik forgalmazásával és a bevétel NaNe Egyesület számára történő eljuttatásával igyekszünk támogatni.

Több vagyunk, mint szépségszalon, több vagyunk, mint egy kozmetikumcsalád.

Legyen Ön is része a Vintage Beauty világának!