50 faktoros Napvédő krémünk már a polcokon!

Másfél év termékfejlesztés, több száz, vendégeinken elvégzett teszt és tökéletesítés után elkészült az arcra és testre egyaránt használható Vintage Beauty 50 faktoros Napvédő krém.

A legextrémebb erősségű UVA és UVB sugárzás ellen is maximális védelmet biztosító 50 faktoros, gyors felszívódású, illatmentes, transzparens fényvédő második bőrként viselkedve védi a bőrt a napégés ellen. Nem hagy olajfényt, a szokásos nappali hidratálót előtte alkalmazva és/vagy rásminkelve sem okoz olajos érzetet. Különleges összetételének köszönhetően nem érzékenyít, így a legérzékenyebb bőrűek és napallergiások is bátran használhatják, sőt, a legkisebbek bőrét is megfelelően óvja a nem kívánt bőrpír és leégés ellen. A gyógyszerész által is validált minőségű termék hypoallergén és nem komedogén, azaz a legtöbb napvédővel ellentétben nem mitesszerképző, hisz nem tömíti el a pórusokat és nem hagy fehér nyomot a bőrön.

Napvédő krémünk hatékonyságát az egyik legnagyobb európai labor, a független ITA-TEST Laboratory is igazolta, az in-vivo eljárással készült tesztjük hitelesítette a kiemelkedően magas faktorszámot.