Mitől fullad a bőr?

A bőr elsődleges funkciója a védelem. Igazi csatatér, amely a legkülönbözőbb ellenségekkel kell, hogy felvegye a harcot úgy, hogy a működéséhez szükséges optimális állapot minél kevésbé sérüljön. Verejték, faggyú, sejttörmelékek, szaru, por, piszok, vegyszerek, UV sugárzás, mechanikai ingerek, stb., mind-mind befolyásolják a bőr érzékeny egyensúlyát. Ha védekezőképessége sérül, elváltozások garmadáját tapasztalhatjuk, amelyek enyhébb esetekben pusztán a bőrön jelentkeznek, hosszú távú kedvezőtlen behatás esetén azonban az egész szervezet működésére hatással lehetnek.

Valljuk meg, hogy a naponta használt különböző kozmetikai termékekben fellelhető megszámlálhatatlan mennyiségű, gyakran meghatározhatatlan eredetű komponensféleség, az egyik legjelentősebb erróziós faktor.

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetet (www.vintagebeauty.hu), az esetek 70-80%-ában olyan bőrelváltozásokkal keresik fel a vendégek, amelyek tudatos és fegyelmezett bőrápolással, továbbá tiszta kozmetikumokkal megelőzhetőek lettek volna. Könnyen belátható azonban, hogy ha csak a konvencionális kozmetikai ipar által felkínált hangzatos, ám legjobb esetben maximum nem ártalmas lehetőségekből választhatnak a fogyasztók, egyáltalán nem okolhatóak a következményekért.

https://schweiz-libido.com

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet hosszú évekig kereste mindennapi kozmetikai tevékenységéhez azt a kozmetikai brandet, amely tiszta, hatásos és minden szempontból kompromisszummentes. A sok-sok kijózanító csalódás után úgy döntöttünk, hogy magunk alakítjuk ki azon termékeket, amelyekben megkérdőjelezhetetlenül hiszünk.

Kiváló vegyészmérnökök és a Vintage Beauty brand tulajdonosa, Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus kooperációjában, másfél év kísérletezés, tesztek és minták garmadája után került piacra a minden szempontból egyedi tisztaságú és hatékonyságú Vintage Beauty Kozmetikai termékcsalád, melynek problémamegoldó szérumai (gyulladáscsökkentő, regeneráló, nyugtató elixírek), egyedüli magyar kozmetikumokként 2017-ben elnyerték az Ecocert francia (globális biominősítő szervezet) organikus minősítését.

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben (www.vintagebeauty.hu) e saját fejlesztésű, magyar termékekkel végezzük a kozmetikai test- és arckezeléseket.

Vendégkörünk majd 100%-a Vintage Beauty termékeket használja bőrére a napi ápolás során is, egyénileg meghatározott protokoll és összetétel szerint.

A termékek tiszta, növényi komponensei alkalmassá teszi őket akár a legérzékenyebb bababőrök kíméletes ápolására is, de kielégítik az örök fiatalságot kereső páciensek elvárásait is.

A Vintage Beauty kozmetikumok összeállításánál vezérfonalként azon leggyakoribb bőrproblémák álltak, amelyekkel a szalontevékenység során találkoztunk.

A termékek komponensei kizárólag bio forrásból származó aromavizek, olajok, növényi kivonatok. Készítésünknél elsőrendű szempont a tisztaság és a valóban hatékony problémamegoldás volt.

A Vintage Beauty kozmetikumok portfóliója ez évben 4 új termékkel bővül,  a napi szalontevékenységgel párhuzamosan futó folyamatos kozmetikum fejlesztési munkáknak köszönhetően.

Reményeink szerint hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a szépészeti termékek  féligazságokkal és marketinglózungokkal teleaggatott, harsány  világában egyre egyszerűbb legyen megkülönböztetni a hamisat az igazitól.

A termékek jelenleg kizárólag három helyen érhetőek el, Zólyomi Zsolt parfümőr Ritz-Carlton Hotelben működő parfümeriájában, a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben (lll. Bp., Nánási út 40/a.), továbbá Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet webáruházában: https://vintagebeauty.hu/webshop/ .”

Minőségi kozmetikumok webáruházunkban!