Újabb jó hírek, és a rosszmájú szóbeszéd :D

Elkészültek az új, immáron 10 ml-es, Ecocert minősített bio arcszérumok gyulladt bőrre (Vintage Beauty GYULLADÁSCSÖKKENTŐ szérum), rosacea-s, pirosodásra hajlamos, érzékeny bőrre (Vintage Beauty NYUGTATÓ szérum) és érett, dehidratált, „ránczot vetett” bőrre (Vintage Beauty REGENERÁLÓ szérum).

Elkészültek továbbá a friss keverésű nyugtató, vízmegkötő hatású bio damaszkuszi rózsavíz alapú Vintage Beauty TESTÁPOLÓK is.

Jelezném, hogy a hírekkel és bizonyos szakmai körökben elterjedt igen „kompetens”, jóindulatú legendákkal ellentétben NEM A PINCÉBEN GYÁRTJUK ŐKET A HÓNUNK ALATT VÁJLINGBAN, hanem Közép-Európa egyik legfelkészültebb (Ecocert által auditált) gyárában. És nem is mi személyesen végezzük a munkálatokat, hanem hozzáértő vegyészmérnökök és vegyésztechnikusok, akik ezt nagyon sokáig tanulták.
A receptúrafejlesztés, a bioalapanyagok biztosítása és a forgalombahozatal a mi részünk az ügyben (már ha valakit ez konkrétabban foglalkoztat és gyötrelmes, álmatlan éjszakái fűződnének a kérdéshez).

A 10 ml-es új, Ecocert minősített szérumok és a további készülő termékek napokon belül megjelennek webáruházunkban https://vintagebeauty.hu/webshop/

Jelezném továbbá (és akkor mást mára már nem is tartogatnék), hogy termékeink hamarosan patikákban is kipróbálhatóak és megvásárolhatóak lesznek. Juhéjjj!
Üdv’ mindenkinek addig is!