Újabb nagyszerű visszajelzés

Projekt #23 – Szépség! Jelen leszünk mi is a Vintage Beauty termékeivel. A szervezőknek termékmintákat adva az esemény előtt, az alábbi értékelést kaptuk tőlük:

„Gondolom, ez egy teljesen általános és számodra megszokott reakció a vendégeidtől és vásárlóidtól, de nem bírom magamban tartani: egyszerűen fantasztikus, amit a hidratáló – az általad belekevert szérumokkal – tesz az arcommal! Én alapvetően a könnyedebb, vizesebb formulájú dolgokat kedvelem, de amióta nálad jártam és elhoztam a krémet (amit ezúton is nagyon köszönök), eszem ágában sincs mást kenni a bőrömre. Minden reggel és este várom, hogy használhassam, imádom az állagát, az illatát, a közvetlen és a középtávú (hosszútávról még nem tudok nyilatkozni, de nyilván ugyan így fogok) hatását. A szérumok is csodások, a testápoló és az arclemosó is, és a kollégáim is hasonló lelkesedéssel és kikeredett szemekkel számoltak be a tapasztalataikról.”

fr-libido.com

Mi az a Projekt #23 – Szépség?

A Projekt Showroom egy egyedülálló pop-up bolt sorozat, amely minden alkalommal egy új tematikát dolgoz fel és új helyszínen nyílik meg. Egy ismerős hely korlátok és határok nélkül, amely folyamatosan alakul és átalakul.

A Projekt #23 – Szépség! című boltunkban, igyekeztünk minden oldalról körüljárni a szépségápolás témakörét, hogy egyéni, személyre szabott megoldást nyújthassunk minden érdeklődőnek, kortól pénztárcától és még nemtől is függetlenül. Mindezt a “TUDATOSSÁG” jegyében.

Az idei bolt közel 30 különböző márkát mutat majd be, csak a legjobbak közül válogatva. Lesznek közöttük olyanok, amelyekkel már találkozhatott az avatottabb közönség, de sok olyanr is, amely csak professzionális kozmetikákban, vagy akár csak külföldön volt elérhető – mindeddig.
A boltban szakmai tanácsot is kaphattok, Felmer Dóra kozmetikus segítségével pedig minden érdeklődő egyénileg is megismerheti saját bőrét és az annak leginkább megfelelő megoldásokat.