ECOCERT tanúsítvány Magyarországon elsőként!

MEGKAPTUK!


ecocertMAGYARORSZÁGON GYÁRTOTT KOZMETIKUMKÉNT ELSŐKÉNT A RENDKÍVÜL SZIGORÚ FRANCIA ECOCERT /GLOBÁLIS/ BIO MINŐSÍTŐ CÉG TANÚSÍTVÁNYÁT!!!!

A Vintage Beauty Nyugtató szérum 24982 szám alatt, a Vintage Beauty Regeneráló szérum 25024 szám alatt elfogadásra került, mint ORGANIKUS KOZMETIKUM az ECOCERT ÁLTAL!! A további Vintage Beauty kozmetikumok minősítési eljárása folyamatban van, lezárásuk heteken belül megtörténik.

libido-de.com

Eddig a hir lényegi része, a továbbiak a közelebbieknek:
Néhányan tudjátok, hogy mennyi munka, pénz, energia, gyári audit, céges átvilágítás, dokumentálás, szervezés-tervezés, éjszaka és még munka, és újra munka, és megint munka van ebben a -számunkra fontos és büszkeséggel kiposztolt- hírben!
JELENLEG NINCS MÁSIK MAGYAR GYÁRTÁSÚ KOZMETIKUM, MELY ÉRVÉNYES ECOCERT MINŐSÍTÉSSEL RENDELKEZIK.
NINCS! 🙂
Büszke vagyok rá és mindenkire, aki benne volt! Kata, Bori, Szofi, Tamás, Bea……..! Köszönöm!
Sok önjelölt „bio” cég van. A szó (bio) maga is elavult, lejáratott.
A kozmetikumok piacán 100 állításból 99,9 nem úgy igaz, ahogyan elénk tárják. Aki a szakmában van ezt tudja, de legalább sejti. Valami túlzás, valami csalás, valami marketinges túlkapás mindig ferdíti a képet. Hála az OÉTI, az ÁNTSZ és a Fogyasztóvédelem impotenciájának, ez még egy darabig így is marad.
És innentől szinte csak magamnak írom a továbbiakat, vállon veregetésemként:
…tudtam, hogy erre az útra mi semmiképpen nem akarunk rátérni, ezért kezdtünk saját kozmetikumok gyártatásába, a legtisztább anyagokból és technológiával. Dehát hiába is kommunikáljuk ezt, ki hiszi már el? Ki hisz el bárkinek bármit is?
Ezért akartam egy objektív, globális minősítő szerv független minősítését. És meglett! 🙂
A cél, hogy lassanként minden egyes Vintage Beauty termék elnyerje e minősítést és minél tovább képesek legyünk az Ecocert rendkívül szigorú bio előírásainak megfelelni, a portfóliót pedig ennek mentén bővíteni.
Elv, hogy ha lassabban haladva is, ha kisebb vásárlói kört megcélozva is, de a megkérdőjelezhetetlen minőséghez kötődő hitelességünket soha ne kockáztassuk átmeneti haszonért, hírnévért, talmi sikerért! Se becsvágy, se pénz ne térítsen le bennünket erről az útról! Hála a Sorsnak, hogy ehhez egyre több jó társra, magamhoz hasonló fanatikusra lelek! Yes, yes és yesssssss!