Amiért igazán érdemes csinálni…

Ma egy rendkívül megható levelet kaptam! Egy vendégem mesélt egy hölgyről, aki daganatos betegségben szenved és kért, hogy találjak ki „látatlanból” egy krémet, ami hasznos lehet számára. Mindennek kb. 1 éve. Azóta rendszeresen mennek a krémporciók Tatabányára.

ÉS MOST JÖTT EGY LEVÉL VÁRATLANUL…

ÖRÜLÖK, HOGY SEGÍTHETTEM! 🙂 Sem becsvágy, sem ego, sem pénz nem érdekel. Kizárólag ezek az esetek visznek tovább. Köszönöm Anikónak, hogy mindezt levélbe öntötte!

cialis online south africa

„Kedves Eszter!

14947676_550352541836983_5230686105451325612_nSzemélyesen nem ismerjük egymást, de nagyon szeretném megköszönni a segítségét! Vajnai Sándorné Pruzsina Anikó vagyok, Andrea barátnője-kolléganője. Az én bőröm mindig nagyon problémás volt. Alapvetően zsíros, fehér, sok szeplővel, anyajeggyel, könnyen leég, nehezen gyógyulnak a sebek. Olyan készítmények amelyek másoknak nagyon ajánlottak érzékeny bőr esetén, nekem valamilyen mellékhatást idéztek elő. A minőségi kozmetikumok sem voltak elviselhetőek sok esetben. Most, hogy a daganatos betegségem utókezelése miatt folyamatosan 40-90 percenként éjjel nappal folyik rólam a víz már éppen 1 éve, semmi javulást nem értünk el.
Semmiféle arckrémet nem bírtam a bőrömön elviselni. Régebbi műtéti kezelés után a körömvirág krémtől, a műtéti hegek halványítására készült gyógyszertári krémektől is néhány nap után allergiás tüneteket produkált a bőröm.
Az Ön által készített krémet rendszeresen használom! Ez az egyetlen, amit nem „nyom” vissza a bőröm verejtékezéskor és allergiás reakciók sem jelentek meg a hosszabb távú alkalmazás során. Hálásan köszönöm a segítséget! További sikerekben gazdag munkát és jó egészséget kívánok!
Tisztelettel üdvözlöm: Vajnainé Anikó”