Munkatársaink

Placeholder

agárdi karolina

kozmetikus,
szakmai vezető
70/383-0180


Agárdi Karolina vagyok és kozmetikusként dolgozom 2009 óta. Pályaválasztás előtt a tanáraimnak más terveik voltak velem. Töretlen lelkesedéssel kitartottam a döntésem mellett, hogy kozmetikus legyek, mert szerettem volna olyan szakmát választani ahol emberekkel foglalkozhatok. Pályafutásomat 2010­ben kezdtem Kuwaitban a Gulf Hotel SPA­jában Salmiyaban. Itt két évig “szolgáltam”majd hazaköltözés után Alsópáhokon a Kolping Hotel wellness részlegén dolgoztam kozmetikusként, ahol találkoztam Szakonyi Eszterrel. Már első találkozásunkkor szakmai dolgokat boncolgattunk, olyannyira, hogy 4 oldalt jegyzeteltem.

Felajánlotta a közös munkát, kedvet kaptam és most itt vagyok 🙂

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet az a hely ahol igazi kincsekre bukkanhatunk kozmetikusként is és vendégként is. Ha megfelelő összetevőjű, hatékony termékkel dolgozik egy kozmetikus, akkor sokat tehet a vendég egészsége érdekében. Ennek fényében Eszterrel karöltve én is sok szeretettel várok minden kedves, régi és új vendéget.

Szakonyi Eszter

Szakonyi Eszter

kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, tulajdonos


A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet megálmodója és szíve.

“Az emberi arc az egyik legpontosabb térkép az egyénről.

Múltja, életmódja, szokásai, egészségi állapota, lelki alkata, törekvései és elfojtásai, hangulata és indulatai, szociális és társadalmi helyzete, egyéni történelme, kora, önmagával és a környezetével szemben támasztott elvárásai, mintái és még oly sok minden olvasható le a bőr állapotából, tüneteiből, ápoltságából, barázdáiból, redőiből, elváltozásaiból és a mindezek elfedésére tett törekvésekből.

Ezen kódrendszer megfejtése érdekes emberi játék.

A kozmetikus alapvető feladata az arc által hordozott kódok minél gyorsabb értelmezése és lehetőség szerinti manipulálása. Ha feladatát jól végzi, nemcsak az okozatokon van esélye javítani. Az okokra is hathat.

A kérdések mindig ugyanazok: adott arcon és bőrön mi látható? Miért alakult ki, miről árulkodik, és mi a háttere? Módosítható-e, módosítandó-e és ha igen, akkor milyen eszközzel?”

Placeholder

molnár magdolna

kozmetikus
70/383-0180


Dr. Nagy Éva

Kovács Borbála

kéz- és lábápoló
70/526-7059


Pataki Szandra

kéz- és lábápoló
20/502-5187


Kovács Orsolya

design manager, ügyintéző
70/383-0180


Rácz-Érsek Éva

Irodavezető
70/383-0180


Állásajánlat


Forgalmunk bővülése miatt kozmetikus munkatársat keresünk a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetbe. Igényes, mosolygós, intelligens, szerény és “serény”, humoros, pszichésen stabil, nyugodt személyt, aki képes egy nagyobb rendszer részeként működni, de azt magáénak érezve.
Szakmai elvárások: minimum 5 intenzív, a szakmában eltöltött év, kreatív kozmetikai jártasság, megkérőjelezhetetlen test- és arckezelési rutin, soha nem kihúnyó szakmai alázat és fejlődési igény, alapfokú angol nyelvtudás.
Fontos: Nem gyakorlóhely! A legjobbat keressük és kizárólag hosszú távban gondolkodunk. info@vintagebeauty.hu, vintage.beauty.szepeszet@gmail.com, www.vintagebeauty.hu