Médiamegjelenések


marie claire Beauty- Sikeres nők a magyar natúrkozmetikumok mögött  2018 Ősz/Tél 


marie claire – Ránctalanító szérum a leghíresebb magyar parfümőr illatkompozíciójával  2018. június 01. 

“A Vintage Beauty Anti-aging szérum formulája a leghatásosabb, legértékesebb és a kozmetikai iparban meglehetősen ritkán látott összetevők művészi játéka, amelynek illatát Zólyomi Zsolt, Magyarország legnevesebb parfümőre kreálta…” A teljes cikk ide kattintva olvasható »


168 ÓRA – “A hibáinkkal vagyunk teljesek” 2018. április 12. 

– Szakonyi Eszter krémekkel gyógyít –


ATV – Start Plusz 2018. március 8. 

Kozmetikusként a bántalmazott nőkért!

Image

Család-Barát Magazin – 2018. március 2. 

Mézgás tafota, lóvérszérum, placentakivonat, csirkevér higannyal keverve. Ezek a rejtélyes és kicsit bizarrnak tűnő alapanyagok a régmúlt idők szépségápolási praktikáinak szerves részei voltak. Erről és a régi, valamint a modern szépségápolás kapcsolatáról is beszéltem a Család-barát magazin adásában.


Trend FM – Monitor Délután 2018. február 

2018. február 27-én voltam vendég a Trend FM rádió Monitor Délután című műsorában.

Image

Marie Claire – 2018. január A munkám a szenvedélyem: Szakonyi Eszter, a magyar kozmetikai ipar új nagyasszonya

Egy jó kozmetikus aranyat ér. Arckezeléseivel, készítményeivel, jó tanácsaival nemcsak segít megőrizni bőrünk fiatalságát, de a nála töltött idő alatt megpihenhetünk, és akár egy pszichológusnak, elpanaszolhatjuk neki gondunkat, bajunkat, ha éppen ehhez van kedvünk. Szakonyi Eszter mesterkozmetikus szalonjában garantáltan ilyen kényeztetésben van része a betérő vendégnek. De Eszter tevékenysége nem áll meg itt. A klasszikus kozmetikusi munka mellett saját kozmetikai termékcsaládot fejleszt, készítményeket kikeverő manufaktúrát épít, és egy összetartó, egymást és másokat segítő közösséget szervez a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet köré...”

A teljes cikk ide kattintva olvasható


WomanityMagazin.hu – 2017. szeptember
Királynői élmény vintage hangulatban

“…A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet azonban nem elégszik meg pusztán azzal, hogy kellemes környezettel körítse professzionális szolgáltatásait – Szakonyi Eszter koncepciója ennél jóval összetettebb, minden részletében aprólékosan kidolgozott és kompromisszumot nem ismerően magas minőségű. Az eredmény nem is marad el: a Vintage Beauty sokkal több, mint egy kozmetikai szalon, sokkal inkább kilépés térből és időből, Női mivoltunk királynői ünneplése, méghozzá a természeti kincsek hagyományos gyógyító erejének segítségével.”…

A teljes cikk ide kattintva olvasható


Femina.hu – 2017. Július 3.

“Megfullad a bőr, ha így választasz kozmetikumot, ám ezektől az elixírektől még a lélek is megnyugszik. Már a bemutató videóból is árad a zen nyugalom. Olvass a Vintage Beauty szalon csodás szérumairól!”- írják. A teljes cikk ide kattintva olvasható

Az említett videót pedig itt is megnézheted:

 
 

NŐK LAPJA ÉVSZAKOK – 2017. nyári szám

Én nem tudom mi van velem, de én már megint büszke vagyok! Hát most mit tegyek…? A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetet a legfrissebb Nők Lapja Évszakok minősítette. Kissé talán elfogultan is. Nagyon köszönjük! Puszi! 😘Az Omorowicza, a High Care, az Aesthetica, a Medios Orvosi Centrum és a Royal Clinics központtal egy sorban szerepelve ez különösen megtisztelő!!


BEAUTY FORUM – 2017. június

Vintage Beauty organikus bőrápolás


Lánchíd Rádió – Boszorkányszombat, 2017. április

2017.04.10-én a Lánchíd Rádió Boszorkányszombat cím műsorában szerepeltem vendégként.


RTL Klub – Babakalauz, 2017. április

2017. április 23-án sugározta az RTL Klub a Baba Kalauz következő részét, melyben engem is láthattok kismamaként. 🙂
A videó a képre kattintva érhető el.Vous Magazin 2017. március

2017. márciusában egy terjedelmes interjú jelent meg rólam a Vous Magazinban. De nem csak rólam, hanem a Nőintézet történetéről, a termékeink születéséről. A cikk ide kattintva olvasható


Elérhető az örök fiatalság? – 2016. szeptember 20

Nincs olyan nő, aki ne akarna fiatalabbnak látszani a koránál. Erről beszélgettem dr. Stehlich Gábor bőrgyógyásszal Kertész Éva vendégeként a Dr. Bézsben.


Újra a rádióban “tolulok”, a bőrgyógyász szakma egyik (ha nem) legkiválóbbjával,Dr. Stehlich Gáborral a Rádió Bézsben Kertész Éva vezetésével.
Téma: kozmetika és bőrgyógyászat határterületei (metszetei, uniója… 🙂 ).


2016. február 5-én Rangos Katalin vendége voltam a KLUBRÁDIÓ SZABAD SÁV című műsorában. Hallgassátok szeretettel!

2015. október 27-én délelőtt az RTL KLUB EGÉSZSÉGKALAUZ című műsora járt nálunk. A stáb és a vendéglátók is jól érezték magukat. Remek hangulatban, frissen sült kakaóscsiga illatban telt a forgatás. Itt az eredménye 🙂Agárdi Szilvia (fahéjas csigánk nagy rajongója 🙂 ) nálunk készül A DAL 2016 versenyre. Kattintsatok a képre a videóért!

2015. november 16-án a KOSSUTH RÁDIÓ TREND-IDŐK volt hallható velem egy riport “A szépítészet régen és ma” címmel. Hallgassátok szeretettel!Blikk Nők – “kipróbáltuk”rovat, 2015. októberi szám

A Blikk Nőktől jártak nálunk a Vintage Beauty Nőintézetben.

Blikk-Nők-Kometika

Marie Claire Magazin, 2015. októberi szám

images

A Marie Claire meglepetése! Online kedvenc lett a Vintage Beauty termékcsalád! Köszönöm!

12027132_958771884180031_7754843795981717748_oNépszabadság, 2014. február 21-i szám

Egy hideg téli délutánon, egy forró csoki kíséretében Sándor Tünde “tollába mondtam” mindazt, amit gondolok szépségről, szépségápolásról, múltról és jelenről és persze Időtlen szépség c. könyvemről. Hős volt, mert végighallgatott és végtelenül profi, hogy a csapongásaimból képes volt egy gyönyörű cikket megkreálni. Köszönöm!

object007

A cikk online is olvasható ide kattintva.

Ridikül Magazin, 2014. 7.szám

Kis szépségtan címmel könyvajánló jelent meg az Időtlen szépség című könyvről.

RM_logo_web_alpha

A cikk ide kattintva online is olvasható.Hölgyvilág magazin 2013. novemberi szám

1016916-ea8590d9e445a17f8bb697c3617337e4

shapeimage_1-1

Kiskegyed magazin 2013. októberi szám

logo_bg

shapeimage_1

 


REMEKA.HU 2013. december

Szépségápolási technikák a múltból a jelen számára

“2013 őszén jelent meg magánkiadásban az Időtlen szépség – Bolyongásaim a szépségápolás történetében című könyv, amellyel a szerző saját bevallása szerint egyszerre akart szórakoztatni és egészséges szkepticizmusra sarkallni a jelennel szemben a múlt praktikáit bemutatva. A könyvben összegyűjtött „receptúrák” és megoldások egészen az ókortól a 20. századig kiterjedő időszakra vonatkozóan, a legegyszerűbbtől a legabszurdabbig bemutatásra kerülnek, egy-egy témakört körbejárva a szépségápolás területén belül. Most az írót saját magáról és a könyv születéséről, szerepéről kérdeztük meg…” A teljes cikk ide kattintva olvasható